Jump to content

[Shop] DBM engineering


tim-s14

Recommended Posts

Huilie huilie huilie

 

DBM levert op korte termijn waar om werd gevraagd. Ben je het niet eens met de prijs, koop het dan niet. Punt. Die rekenfout van EUR 12,00 is dan wel weer bijzonder, maar goed. Point is dat er is geleverd. Niet janken over de prijs dan.

 

V.w.b. het afkraken van andere ondernemingen, waar JOeS iets over meldt; mócht dat zo zijn, dan is dat idd niet netjes.

 

Mbt Steve: leuke gast, neemt zeker de tijd voor je auto (vind ik), al heeft mij maar een window van zoveel uur eigenlijk, omdat hij een aantal auto's per dag dient te tunen. Naar mijn idee is hij toch vrij popu, aangezien hij tighonderd auto's heeft afgesteld. Als hij rukkwaliteit levert, was dat wel naar buitengekomen en had hij bij lange na niet zoveel auto's afgesteld. Toch?

 

Hij komt speciaal voor ons naar Nederland om auto's af te stellen. Dat het afstellen gebeurt in de hogere regionen qua toerenbereik......sja, mijn knowledge is te beperkt om daarover te discussiëren. Zoals DBM al aangaf, wil hij weten of meerdere mensen die mening is toegedaan.

 

Mijn auto is onderin niet super aanwezig, maar dat komt vanwege de grotere tubby (RS). De R pakte sneller op, maar levert uiteraard bovenin weer in. Bij normaal rijden merk ik dat de auto niet 100% smooth loopt, maar het is dan ook geen stock auto meer. Smooth i.v.m. een stock SX.

 

Ik heb niets te klagen. Ja, het verbruik :D. En de boetes :whistling:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

Ik vind het trouwens ook helemaal niet zon verkeerd verhaal van DBM dat je het beste op straat kunt afstellen. Een bank is meer iets (duurs) wat je tijd bespaart, je niet van het weer afhankelijk bent en je gemakkelijk onder zelfde omstandigheden versch. setups kunt proberen. De meeste toptuners in de rallywereld stellen ook op straat af.

Link to comment
Share on other sites

De laatste afstellingen kun je het beste op straat doen maar om bijvoorbeeld een goede VE table te maken is een rollenbank toch wel erg handig. Die ralley rijders zullen ook wel het voorwerk op de rollenbank gedaan hebben.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja tijdens de opbouw van een rallybak op hoog niveau is het bijna een onmisbaar ding. Om de redenen die ik al aangaf. Vaak wordt vlak van te voren (voor de race/rally) de auto nog op straat gemapped.

 

Je wil een Volumetrische efficientie tabel maken met een geremde bank?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Chatbox

    Load More
    You don't have permission to chat.
×
×
  • Create New...