Jump to content

a1rlocker

Bezoeker
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by a1rlocker

  1. Ik ondersteun het verhaal van Dominne.

     

    Ik heb mijn S15 in onderdelen te koop gezet, hierop reageerde Sonny dat die wat kleine onderdelen nodig had deze had ik voor hem en heb ik apart gezet. Af en toe vroeg hij ook naar mijn koplampen, want deze wou hij eerste instantie verbouwen. Ik vroeg hier 500€ euro voor, hierbij vroeg hij of hij de kleine onderdelen er gratis bij kon krijgen aangezien dat 500€ een aardig hoog bedrag is. Hierin ben ik niet mee gegaan, omdat ik toch zo min mogelijk verlies op mijn auto wou maken. Dominne benaderde mij die zelfde dag nog, voordat Sonny mij akkoord gaf op de koplampen. Echter gunde ik ze aan Sonny omdat ik hem persoonlijk ken, maar dat gunnen van mij was er zo vanaf toen ik erachter kwam dat sonny achter mijn rug om deze koplampen aan Dommine ging verkopen. Dus ik heb de koop stopgezet, gewoon om het feit dat het een gun factor was en niet direct uit winst opzet. Hierin kon Sonny absoluut geen begrip tonen, waarop hij reageerde: Dat ik het samen met Dominne moest afhandelen en hem ook maar gelijk moest uitleggen waarom Sonny de winst (100€) achter handen houdt. Uiteindelijk heeft Sonny mij geblokkeerd nadat ik hem dief noemde.

     

    En inderdaad , ik denk dat Dominne volledig in zijn recht staat om te dreigen, want zijn geld is achter de hand gehouden.

     

    De manier hoe Sonny handelt vind ik ziek. Mensen zitten hier op het forum en rijden deze auto's omdat ze lief hebbers zijn en elkaar proberen te helpen en niet elkaar proberen te naaien.

     

    Groetjes, Wouter Baars

    • Like 6
×
×
  • Create New...