Jump to content
SXOC.NL Forum

FreekWijffels

Bezoeker
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

FreekWijffels last won the day on October 11 2017

FreekWijffels had the most liked content!

Community Reputation

307 Excellent

About FreekWijffels

 • Rank
  Regular user
 • Birthday 10/14/1990

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Haha ja heb wat met Rick afgesproken 👌
 2. Foto? Ik heb alleen een video gezien op fb. Dak is nog recht, maar zie wel dat de raamomlijsting een tikje gehad heeft.
 3. Nee dak is nog goed hoor, dorpel en deur zijn geraakt. Maar echt te ver ingedeukt om nog wat van te maken, ondanks ik maar 50 reed..
 4. Nee lijkt me niet... dorpel is te ver ingedeukt. Keihard huilen.. Nu eens kijken wat ik ermee ga doen, zitten nog wel wat waardevolle onderdelen op, maar heb geen ruimte om hem uit elkaar te trekken. Hij staat nu nog bij t afsleepbedrijf.
 5. Joo, m'n auto is indd aardig krom. Vooral de dorpel en bestuurdersdeur, ik heb zelf niks gek genoeg. Dacht op een lang recht stuk te rijden, maar opeens bleek dat de weg naar rechts afboog en toen was het wel klaar. Remmen en sturen ging niet meer door de ijslaag onder de sneeuw, dan helpen 2 gloednieuwe winterbanden voorop ook niet.
 6. Ik twijfel nog of ik 30mm spacers op mn stock winterwielen wil zetten. Ik ben vooral benieuwd of tramlining erger wordt. M'n normale velgen hebben heel licht last van tramlining, maar niks raars. En dat is maar 17x8 et35. M'n winterwielen met 30mm spacers: 15x6 et10. Volgens willtheyfit.com steken ze net zo ver uit de wielkasten zeg maar, hoewel de middenlijn van de velg ligt veel verder naar buiten dan bij mn zomerwielen. Heeft iemand hier ervaring mee? Zou wel tof zijn als mn winterwielen wat betere fitment hebben, voor zo ver dat mogelijk is, maar als het kudt rijdt hoeft het van mi
 7. Op een natte 'ring nog wel, jij durft👌
 8. Mn SX heeft nu 200.000+ gelopen en is nu officieel oud
 9. @McLarenboy: Als je zo'n mooie S13 wil wegstoppen in een garage hoop ik dat je er nooit een vindt. Gewoon rijden, onderhouden en indien nodig restaureren, verdomme.
 10. Er is zo'n sx en skyline verkoop groep op fb, daar wordt nu een S13 in onderdelen verkocht.
 11. Neuh, heeft geen zin zei Christian Horner.
 12. Waar dan? Hoop dat je geen autocross bedoeld? 🙈
 13. Dit is echt een droom van mij, beter gaan we dit introduceren in Nederland. Alleen maar afgedrifte hokken die racen, beter gaat het echt niet worden jongens.
 14. Nieuwe drift missile dus Voor zover dat bestaat in Nederland, volgens mij verdwijnen deze auto's gewoon op de sloop.
 15. Website, in de app kan t ook, maar die app heb ik niet meer
×
×
 • Create New...