Jump to content

JDMports

Bezoeker
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JDMports

  1. Ik zal hier nog even op reageren. Over de gang van zaken met de S15 weet ik persoonlijk helaas niet veel. Ik heb alleen het verhaal gehoord van beide kanten en ik vind dat beide partijen wel een punt hebben, maar daar zal ik verder niet op in gaan.

     

    Om wat meer duidelijkheid te geven hoe het precies zit:

     

    Ik ben een paar jaar geleden in contact gekomen met thomas gezien ik wel aardig kan sleutelen, maar motorisch werk niet mijn ding is. Hij repareerde vanaf nu al mijn auto's met motorschade. Zelf had hij ook altijd al 1 of 2 importwagens en begon er zelf ook in te handelen. Er kwamen steeds meer auto's en we hebben besloten samen een garage te huren in Holten. Hij runde deze onder mij naam en ik bleef wonende in Den Helder. Contact is 90% telefonisch. Hij heeft een aantal van zijn autos's verkocht onder mijn naam, de meeste van deze auto's heb ik persoonlijk helemaal nooit gezien, zoals de S15.

     

    Zoals met zaken wel vaker gaat is vriendschap lastig te waarborgen en geld veroorzaakt meningsverschillen. Inmiddels heb ik me uitgekocht uit het huurcontract en is hij onder zijn eigen naam verder gegaan TKJmotorsports.

     

    Onze samenwerking is inmiddels zo goed als gestopt. Er staan nog 2 auto's van mij welke ik ook aan het terughalen ben. Ik zal de adreslocatie holten van mijn website afhalen en vanaf nu weer volledig zelfstandig te werk gaan vanuit Den Helder.

×
×
  • Create New...