Jump to content
SXOC.NL Forum

Kaaltje

Bezoeker
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Kaaltje

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/20/1989
 1. Welkom. Heb hem idd ook al verschillende keren gezien in lent.
 2. zo dan die wok melding krijg je ook steeds sneller
 3. Een bekende van mij heeft ook zoon zelfde type spoiler op zijn auto, en heeft in het begin ook een bekeuring gehad omdat er te scherpe randen aan zouden zitten aan met name de aluminium pooten (te kleine radius van de hoeken) en de zij oren. Deze heeft hij toen aangepast, de radius vergroot en de zij randen bedekt met geen idee hoe het heet iets van rubber maar goed . conclusie als hij word aan gehouden zegt hij dat die alles heeft aan gepast en hiermee is hij toch wel een paar keer er mee onder uit gekomen.
 4. Heb zijn rb25 Swap over gekocht Nette prijs en goeie service. heb meerdere malen met hem via de telefoon contact gehad (en nog steeds). Is altijd bereid om te helpen. bedankt hiervoor kerel
 5. Heb goeie ervaringen met WJ gehad hij heeft voor mijn s14 de kabelboom aangepast voor mijn rb25. en hij is een keer langs geweest om het te passen en meten en ook nog een keer voor een ander probleem wat hij ook vrij vlot had opgelost. Ook meerdere keren mij via te telefoon geholpen(en nog steeds). Heel erg bedankt hiervoor, Top keep up the good work.
 6. kicker - jbl - mtx allemaal goeie merken maar hangt idd van je budget af
 7. ja ik zag hem ook rijden idd rond die zelfde tijd hoorde in eens een turbo geluidje
 8. zelf ook eens gehad niet op ingaan gewoon negeren
 9. Zojuist gespot paarse s14 kouki met zwarte velgen voor de sport winkel
 10. Ja had je pas laat gezien ik hoorde je en zag je nog in de spiegel want mn zijkant werd haast plat gereden door die vrachtwagen...
 11. Gister op de oranjesingel rond 4-5 uur reed er zelf met mijn s14 kouki zag m nog in mijn ooghoek en in de spiegel alleen de achter lichten en hoorde m natuurlijk wie o wie?
×
×
 • Create New...